چهارشنبه ۱۴ خرداد ۰۴

پمپ گردش آب ماشین ظرفشویی: موتور محرک تمیزی بی‌نقص

در دل هر شستشوی تمیز و براق، قطعه‌ای وجود داره که بدون توقف کار می‌کنه تا آب و کف رو به تمام گوشه‌های ماشین ظرفشویی برسونه. اون چیزی نیست جز پمپ گردش آب یا به زبان تخصصی‌تر، موتور سیرکولاسیون. بدون این پمپ، ماشین ظرفشویی فقط یه ظرفِ بزرگ پر از آب ساکنه!

پمپ گردش آب چطور کار می‌کنه؟

وقتی آب وارد دستگاه می‌شه و تا سطح مشخصی بالا میاد، پمپ گردش فعال می‌شه. این پمپ با قدرت، آب گرم رو از کف دستگاه مکش کرده و با فشار بالا به بازوهای آب‌پاش می‌فرسته. در نتیجه، آب با شدت به ظروف برخورد می‌کنه و چربی و مواد غذایی رو از بین می‌بره.

عملکرد دقیق پمپ شامل:

  • مکش آب از کف مخزن

  • افزایش فشار آب با استفاده از پروانه‌های داخلی

  • هدایت آب به بازوهای چرخان (Spray Arms)

  • تکرار این چرخه برای تمام مراحل شستشو

علائم خرابی پمپ گردش

  • شنیدن صدای وزوز یا ناله‌های مکانیکی از داخل دستگاه

  • ظروف کثیف باقی می‌مونن یا روی اون‌ها لکه‌ی مواد غذایی دیده می‌شه

  • بازوهای پاشش نمی‌چرخن چون فشار آب کافی نیست

  • نمایش ارور مربوط به گردش یا فشار آب

  • بوی نامطبوع ناشی از ماندن آب کثیف

چرا پمپ ممکنه خراب بشه؟

  1. ورود ذرات غذایی درشت یا تکه‌های شیشه به داخل پمپ

  2. سوختن موتور پمپ بر اثر نوسان برق یا گیر کردن پروانه

  3. جرم گرفتن داخلی به‌خصوص در مناطق با آب سخت

  4. پوسیدگی بلبرینگ‌ها یا خرابی شفت

  5. نشتی آب به سیم‌پیچ موتور

آیا تعمیرش ممکنه؟

در برخی موارد، می‌شه پروانه یا فیلتر داخلی پمپ رو جدا کرد و تمیز کرد. ولی اگر موتور اصلی سوخته باشه، معمولاً باید کل پمپ تعویض بشه. بعضی برندها پمپ‌های قابل‌تعمیر یا قابل‌جداسازی دارن، ولی برخی دیگه اون رو یکپارچه با بدنه می‌سازن.

نکاتی برای جلوگیری از خرابی پمپ

  • پیش‌شستن ظروف خیلی چرب یا دارای پوست و استخوان

  • اجرای دوره‌ای برنامه جرم‌گیر

  • استفاده از نمک مخصوص در صورت سخت بودن آب

  • بررسی منظم فیلتر کف دستگاه

  • جلوگیری از کارکرد خشک دستگاه (بدون آب)


پمپ گردش آب درست مثل قلب ماشین ظرفشوییه؛ دائم در حال پمپاژ انرژی برای شستشویی کامل. خرابی اون یعنی افت کامل کیفیت شستشو. پس اگه حس کردی ظروف خوب تمیز نمی‌شن، شاید وقتشه صدای قلب دستگاهت رو چک کنی! برای قطعات ماشین ظرفشویی اینجا کلیک کنید.

۰ ۰

حرکت شتابان جولانی به سمت تل آویو/ افتتاح قریب الوقوع سفارت اشغالگران در قلب دمشق

تحلیلگر معروف جهان عرب با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم حاکمان جدید دمشق با تل آویو از قریب الوقوع بودن برپایی سفارت رژیم صهیونیستی در دمشق خبر داد.

به گزارش مشرق، «عبدالباری عطوان» تحلیلگر معروف جهان عرب در مطلبی در رای الیوم با اشاره به همسویی الجولانی با تل آویو نوشت: پس از دیدار عادی سازی که در ابوظبی انجام شد و احمد الشرع(جولانی) به مذاکرات غیرمستقیم با اشغالگران اذعان کرد که زمان پیوستن سوریه به صلح «آبراهامی» چه زمانی است؟ اینکه رسانه های عبری جزئیات جدیدی از دیدار جولانی با مقامات اسرائیلی هنگام سفرش به ابوظبی در ۱۳ آوریل گذشته فاش کردند، ما را شگفت زده نکرد زیرا این عادی سازی شرط آمریکایی و غربی برای به رسمیت شناختن نظام جدید سوریه و رفع تحریم اقتصادی و سیاسی از آن است.

عطوان تاکید کرد: این دیدار تاکنون از سوی مقامات دولت انتقالی سوریه و نیز از سوی امارات که میزبان این نشست بوده، رد نشده است؛ اما جولانی (احمد الشرع) در جریان نشست خبری با «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه در جریان سفر چند روز قبلش به پاریس از مذاکرات غیرمستقیم با اسرائیل از طریق میانجی گران برای آرام کردن اوضاع و خارج نشدن اوضاع از کنترل سخن گفت و بعید نیست که این اشاره ای به دیدار انجام شده در ابوظبی و نیز دیدارهای دیگری با میانجی گری امارات باشد.

این تحلیلگر جهان عرب تصریح کرد: رژیم اشغالگر در حال حاضر بر بخش اعظم جنوب سوریه مسلط است، نظامیانش در حدود بیست کیلومتری از دمشق پایتخت سوریه قرار دارند و جنگنده هایش حومه کاخ ریاست جمهوری سوریه و در چند قدمی مقر اقامت الجولانی را بمباران کرده اند. همچنین پنج پایگاه و فرودگاه‌های نظامی در سوریه از جمله «تی فور» در حمص و نیز در حماه و حومه حلب را هدف قرار داده اند تا پیام روشنی به ترکیه بدهند که به دنبال حضور در این پایگاهها بود.

وی همچنین به روند تدریجی عادی سازی روابط دولت کنونی سوریه با اشغالگران اشاره و سیاست حاکمان دمشق را عدم تقابل با رخنه رژیم صهیونیستی به اراضی سوریه و ایجاد پایگاههای نظامی از سوی آنها دانست.

عطوان در پایان نوشت: برپایی سفارت اسرائیل در قلب دمشق که پرچم این رژیم بر فراز آن به اهتزاز درآید، بسیار قریب الوقوع است و آنچه ما بیش از همه از آن هراس داریم این است که سوریه عربی با عادی سازی، تجزیه و هرج مرج مسلحانه روبرو شود.

۰ ۰